Search
  • Zafanja Hartog | Consulent seksuele gezondheid NVVS
  • Hartstogt bv | Begeleiding en voorlichting in intimiteit en seksualiteit
Search Menu

Webinar AD(H)D en sekualiteit; bijna alles wat je altijd al wilde weten, maar nooit durfde te vragen

Dinsdagavond 12 mei gebeurt het eindelijk, mijn 1e webinar over de invloed van AD(H)D op seksualiteit. Een gelegenheid voor mensen met AD(H)D om anoniem hun vragen over seks te stellen. Vaak wanneer iemand zoekt op informatie over AD(H)D en seksualiteit, gaat dit vooral over hyperseksualiteit, seksverslaving en risicogedrag. Ook de wetenschap richt zich vooral op deze onderwerpen. Maar wat nou als je met andere vragen zit, weet je dan aan wie je die kan stellen? Of waar je wel de juiste informatie vindt? Durf je nog?

Daarom heet dit webinar ook ‘Bijna alles wat je altijd al wilde weten’. Ik blijf weg van deze onderwerpen om zo ruimte te bieden voor andere vragen. Deelnemers hebben bijvoorbeeld al vragen gestuurd over geen zin in seks en ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik met mijn aandacht bij mijn lijf blijf en niet steeds afgeleid raak?’

Heb je ook een vraag of kijk je liever mee om iets meer te leren? Schrijf je dan vooral in. Tijdens de webinar is het mogelijk om je vragen te stellen via de chat. Meer informatie over de avond en de inschrijving vind je in onderstaande link.

Webinar ADHD en seksualiteit – Dinsdagavond 12 mei

Hopelijk tot dinsdag!

Beeldbellen

Vanwege corona kan ik op dit moment niet naar je toekomen of in mijn spreekkamer zien. Dit vraagt om andere oplossingen. Ik bied nu ook de mogelijkheid om te beeldbellen met mij. Dit doe ik via Therapieland. Zij bieden beeldbellen dat rekening houdt met je privacy. Het werkt heel eenvoudig via een link, die ik je stuur per mail. Je krijgt van mij een heldere uitleg wat je nodig hebt en hoe je het gesprek start.

Heb je een vraag of probleem en wil je daarover praten met mij? Neem dan contact op via info@hartstogt.nl. Dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in.

Wat bied jij eigenlijk?

Je vraagt je af wat ik jou kan bieden? Anders was je waarschijnlijk niet op mijn website terecht gekomen. Omdat ik de hele tijd met de inhoud van mijn vak ben, lukt het me steeds niet om je meer te vertellen op deze site over mijn diensten . In het kort komt het hier op neer: Als consulent seksuele gezondheid bied ik laagdrempelige counseling op de meeste vragen over seksualiteit, intimiteit en relaties. Ik richt me in mijn werk op jonge en volwassen mensen met een (licht) verstandelijke beperking en/ of autisme en mensen met ADHD. Ik geef ook adviezen aan begeleiding. Dit kan in de vorm van gesprekken, maar ook training op maat. Mocht je een vraag hebben over seksualiteit als onderwerp in jouw organisatie (zorg, onderwijs en welzijn), dan zit je bij mij ook goed.

Wil je weten of ik je kan helpen met je vraag? Of heb je een probleem waar je niet uitkomt? Mail dan naar info@hartstogt.nl, dan komen we er samen wel uit. Je bent in ieder geval gegarandeerd van kwaliteit, dat hoort ook bij mensen die veel met de inhoud van hun vak bezig zijn.

Hopelijk tot ziens,

Zafanja

Wil je meer weten over AD(H)D en seksualiteit, kijk dan voor meer informatie op http://zafanjashart.nl . 

Wil je meer over mij weten? Lees dan dit interview.

Interview Sozio december 2017; themanummer seks

 

 

Nieuwe website

Deze website is vers. Nog lang niet alle informatie staat erop. Ik werk er hard aan om de website te vullen. In de tussentijd kun je me met vragen over counseling, training en organisatieadvies mailen op info@hartstogt.nl.

Hartelijke groeten,

Zafanja Hartog