Search
  • Zafanja Hartog | Consulent seksuele gezondheid NVVS
  • Hartstogt bv | Begeleiding en voorlichting in intimiteit en seksualiteit
Search Menu

Wat bied jij eigenlijk?

Je vraagt je af wat ik jou kan bieden? Anders was je waarschijnlijk niet op mijn website terecht gekomen. Omdat ik de hele tijd met de inhoud van mijn vak ben, lukt het me steeds niet om je meer te vertellen op deze site over mijn diensten . In het kort komt het hier op neer: Als consulent seksuele gezondheid bied ik laagdrempelige counseling op de meeste vragen over seksualiteit, intimiteit en relaties. Ik richt me in mijn werk op jonge en volwassen mensen met een (licht) verstandelijke beperking en/ of autisme en mensen met ADHD. Ik geef ook adviezen aan begeleiding. Dit kan in de vorm van gesprekken, maar ook training op maat. Mocht je een vraag hebben over seksualiteit als onderwerp in jouw organisatie (zorg, onderwijs en welzijn), dan zit je bij mij ook goed.

Wil je weten of ik je kan helpen met je vraag? Of heb je een probleem waar je niet uitkomt? Mail dan naar info@hartstogt.nl, dan komen we er samen wel uit. Je bent in ieder geval gegarandeerd van kwaliteit, dat hoort ook bij mensen die veel met de inhoud van hun vak bezig zijn.

Hopelijk tot ziens,

Zafanja

Wil je meer weten over AD(H)D en seksualiteit, kijk dan voor meer informatie op http://zafanjashart.nl . 

Wil je meer over mij weten? Lees dan dit interview.

Interview Sozio december 2017; themanummer seks

 

 

Leave a Comment

Required fields are marked *.