Search
  • Zafanja Hartog | Consulent seksuele gezondheid NVVS
  • Hartstogt bv | Begeleiding en voorlichting in intimiteit en seksualiteit
Search Menu

Webinar AD(H)D en sekualiteit; bijna alles wat je altijd al wilde weten, maar nooit durfde te vragen

Dinsdagavond 12 mei gebeurt het eindelijk, mijn 1e webinar over de invloed van AD(H)D op seksualiteit. Een gelegenheid voor mensen met AD(H)D om anoniem hun vragen over seks te stellen. Vaak wanneer iemand zoekt op informatie over AD(H)D en seksualiteit, gaat dit vooral over hyperseksualiteit, seksverslaving en risicogedrag. Ook de wetenschap richt zich vooral op deze onderwerpen. Maar wat nou als je met andere vragen zit, weet je dan aan wie je die kan stellen? Of waar je wel de juiste informatie vindt? Durf je nog?

Daarom heet dit webinar ook ‘Bijna alles wat je altijd al wilde weten’. Ik blijf weg van deze onderwerpen om zo ruimte te bieden voor andere vragen. Deelnemers hebben bijvoorbeeld al vragen gestuurd over geen zin in seks en ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik met mijn aandacht bij mijn lijf blijf en niet steeds afgeleid raak?’

Heb je ook een vraag of kijk je liever mee om iets meer te leren? Schrijf je dan vooral in. Tijdens de webinar is het mogelijk om je vragen te stellen via de chat. Meer informatie over de avond en de inschrijving vind je in onderstaande link.

Webinar ADHD en seksualiteit – Dinsdagavond 12 mei

Hopelijk tot dinsdag!

2 Comments Write a comment

Leave a Comment

Required fields are marked *.