Search
  • Zafanja Hartog | Consulent seksuele gezondheid NVVS
  • Hartstogt bv | Begeleiding en voorlichting in intimiteit en seksualiteit
Search Menu

Tarieven

Tarief sekscounseling en begeleiding:

Voor individuen en stellen:

  • Gesprek van 60 minuten: €75,-
  • Wanneer ik op locatie kom, geldt bij een reistijd enkele reis van een half uur of langer een tarief van €35,- per uur en reiskosten op basis van openbaar vervoer

Kennismaking vindt kort telefonisch plaats. Deze kennismaking kost niets en is geheel vrijblijvend. Voor de intake en overige gesprekken geldt het uurtarief. Er wordt geen btw berekend.

Afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden in rekening gebracht. Dit geldt niet tijdens de periode van strengere maatregelen door het coronavirus.

Vergoedingen

Sekscounseling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Voor mensen met A(D)HD is korting mogelijk. Kijk voor meer informatie bij Vergoedingen.

Individuele begeleiding vanuit persoonsgebonden budget (PGB) is mogelijk. Kijk hiervoor op de pagina Vergoedingen wat de mogelijkheden zijn. Zo ook voor mogelijkheden binnen de Wet langdurige zorg (Wlz) en Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

Tarief adviestraject en eenmalig consult

Een adviestraject bestaat gemiddeld uit ongeveer 10 uur. Dit is inclusief rapportage en adviesgesprek. Het tarief is €75,- per uur. Overschrijding van het aantal uren vindt plaats in overleg. Gesprekken vinden altijd plaats op locatie van de cliënt of de verwant. Ook hier geldt bij een reistijd enkele reis van een uur of langer een tarief van €35,- per uur en reiskosten. Er wordt geen btw berekend. Na aanmelding vindt een korte telefonische kennismaking plaats. Op basis van deze kennismaking wordt een offerte opgestuurd.

Een eenmalig consult is €75,- per uur. Een eenmalig consult duurt 2,5 uur en vindt plaats op locatie. Telefonisch overleg behoort tot de mogelijkheid. Ook hiervoor geldt hetzelfde uurtarief.

Tarief training, voorlichting en advies

Training, voorlichting en advies wordt altijd op maat gegeven. Neem contact op voor meer informatie en een offerte. Voor deze diensten geldt een btw van 21%.